Anna meille 45 minuuttia ajastasi – jopa ensi viikolla säästät sen plus korot

”En minä näitä digijuttuja jaksa ottaa käyttöön, kun en niistä mitään kuitenkaan ymmärrä”. Tämän kaltaisia ajatuksia ja kokemuksia löytyy varmasti monelta yrittäjältä alasta riippumatta. Kalliiden ja kankeiden IT-järjestelmien käyttöönotto joko arveluttaa tai jo hankitut systeemit osoittautuivat pettymykseksi.

”Infomaatin käyttöönotto oli vaivatonta ja sitä on helppo käyttää sen selkeyden ansiosta. Myös luodut dokumentit ovat selkeitä ja siistejä. Monesti esimerkiksi tarkastuskäynnin jälkeen viimeistelen raportin jo työmaalla tai auton penkillä ennen toimistolle paluuta ja lähetän sen suoraan tilaajalle Infomaatista.”

– Harri Peipinen, toimitusjohtaja, Procomo Oy

Uuden järjestelmän käyttöönoton ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa raskaiden ohjekirjojen lukemista tai arvokkaiden työtuntien haaskaamista monen tunnin käyttökoulutuksiin. Infomaatin saa valjastettua työmaadokumentointisi tarpeisiin jopa alle tunnissa.

Näin kuluu työviikkosi tuottavimmat 45 minuuttia

Heinänteko

Kuinka tämä kaikki sitten toimii? Kupletin juonta voisi kuvailla sanonnalla ”helppoa kuin heinänteko”. Kun käytät 45 minuuttia tähän, voit taputella itseäsi selkään hyvästä päätöksestä jo ensi viikon aikana. Sulkuihin on laskettu arvio työajasta, joka tähän kaikkinensa kuluu:

1) Sovitaan etäesittely alkamaan esimerkiksi ensi torstaina kello 14:00. (2 minuuttia)

2) Soitan sinulle sovittuna torstaina tietokoneen ääreltä kello 14:00 ja laitan sinulle sähköpostiin linkin, josta saat omalle koneellesi reaaliaikaisen esittelynäkymän. (1 minuutti)

3) Esittelen kolme juuri sinulle hyödyllistä raporttiratkaisua ja täytän ne niin kuin kentälläkin tehtäisiin. (noin 30 minuuttia)

Tämän jälkeen voidaan avata sinulle Infomaatin kokeilua varten tunnukset, jotka saat käyttöösi vaikka samantien. Mikäli haluat vielä miettiä asiaa, sekin passaa. Sovitaan siinä tapauksessa vielä uusi ajankohta, jolloin saan taas tavoitella sinua.

4) Seuraavaksi avataan sinulle ihan oikeat käyttäjätunnukset ja pidetään koejakson avauspuhelu. Tämän avulla räätälöidään Infomaatti juuri sinulle sopivaksi. Kun karsitaan heti sinulle tarpeettomat napit pois, on palvelun käyttö sulavampaa ja miellyttävämpää. (5-15 minuuttia)

5) Aloita kolmen viikon ilmainen testijakso ihan oikealla Infomaatilla. Me emme tuhlaa aikaasi ”demoversioilla”.

Kolmen viikon ilmainen testijakso – mitä tämä tarkoittaa?

Testijakson aikana soittelemme sinulle oma-aloitteisesti ainakin yhden kerran ihan vain kyselläksemme, että miten Infomaatin käyttö on tähän asti sujunut ja jos voimme vielä auttaa jotenkin. Voit tietysti myös kysyä meiltä mitä tahansa, jos jokin askarruttaa.

Ja vaikka käytätkin ohjelmaa ilmaisella testijaksolla, et ole meille mikään ”testiasiakas” vaan ihan oikea asiakas. Ja asiakkaita kuuluu palvella.

”Infomaattia edeltävän systeemin ongelma oli vaikeaselkoisuus, jonka vuoksi sitä ei käytetty, vaikka niin oltiin sovittu. Selkeän ajansäästön lisäksi Infomaatissa on se hyöty, että työntekijät ottavat ohjelman luontevasti käyttöön, koska sen käyttäminen on helppoa.”

– Saku Harjunpää, toimitusjohtaja, Valiorakennuttajat Oy ja United Founders Oy

Kolmen viikon testijakson aikana voit vaikka kokeilla, miltä tuntuu säästää aikaa ja hermoja esimerkiksi valvontapöytäkirjaa tehdessä.

Kun kolmen viikon jakso alkaa olla viimeisillään, soittelemme vielä kerran. Tällä kertaa kysymme, josko Infomaatti oli sen verran hyödyllinen, että tämän kolmen viikon testijakson jälkeen saisi laittaa laskuakin tulemaan.

Säästä työaikaasi – pyydä etäesittely ja testitunnukset jo tänään!

T. Henri Hakasalo, 040 821 4273

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme