Kokeile Infomaatti Mobiilidokumentointia ja tilaa testitunnukset


Käytä sitä joko Microsoft Storesta löytyvällä Tablet Infomaatilla tai Infomaatin selainohjelmalla

Näin pääset kokeilemaan Infomaattia

Tilaamalla 21 päivän ilmaisen kokeilujakson saat täydet toiminnollisuudet ja valitsemasi lomake-/raportointiratkaisut käyttöösi. Voit kokeilla joko Tablet Infomaatti-ohjelmalla (kosketusnäytöllinen Windows 10-laite) ja/tai Infomaatin selainohjelmalla (mikä tahansa mobiililaite). Sinulla on mahdollisuus testata Tablet Infomaatti-ohjelmaa myös kokeilutilassa ilman meiltä tilattuja tunnuksia, mutta tällöin tehtyä raporttia ei pääse näkemään tai dokumenttipankin sisältöä muokkaamaan.

  1. Jos haluat testata pelkällä selainohjelmalla, siirry kohtaan 2.  Jos haluat testata Tablet Infomaatti-ohjelmalla (Windows 10) PAINA TÄSTÄ ja asenna ohjelma TAI mene Microsoft Storeen (Windowsin käynnistysvalikon kauppa-ikonia painamalla) ja etsi ”TabletInfomaatti”.  
  2. Tilaa 21 päivän testitunnukset täyttämällä alempana oleva tilauslomake.
  3. Ryhdy helpottamaan työtäsi Infomaatti Mobiilidokumentoinnilla

Huom! Toiminnallisuuksien testaaminen onnistuu kosketusnäytöttömälläkin Windows 10 -laitteella. Sulavimman käytön takaa kuitenkin kosketusnäyttö sekä laitteessa oleva takakamera. Laitteistosuositukset voit tarkastaa FAQ-sivuiltamme

Tunnusten tilaaminen

Täytä oheiset tiedot (viestikenttä ei pakollinen), niin saat viimeistään seuraavana arkipäivänä salasanan sähköpostiisi. Samat tunnukset toimivat sekä Tablet Infomaatti -ohjelmassa että Infomaatin selainohjelmassa (selain.infomaatti.fi)

Jos sinua mietityttää miksi näitä tietoja kysytään, niin tässäpä selitys. Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena ja tunnuksen takana pitää olla myös nimi ja yritys tai muu organisaatio. Jälkimmäisen tarvetta voidaan pyynnöstä kuitenkin harkita. Puhelinnumeroa me hyödynnämme 1 tai 2 kertaa kokeiluvaiheen aikana. Saatamme soittaa opastaaksemme käytössä oikeille jäljille ja luonnollisesti testin jälkeen haluamme ottaa yhteyttä ja kysyä herättikö Infomaatti Mobiilidokumentointi kiinnostusta tulevaisuutta ajatellen.

TÄRKEIN NEUVO on kuitenkin, että ole yhteydessä meihin, mikäli mikään askarruttaa.  Esimerkiksi joidenkin lomakkeiden kanssa työn kimppuun pääsee, kun on syötetty tietyt esitiedot (esim. huoneiston tarkastuslomakkeessa käyttämäsi huoneistotyypit).  Näitä on turha miettiä itse, jos voi meille soittaa ja kysyä.