Meistä

Infomaatti Oy:n tavoitteena on luoda asiakkailleen laadukas tuote ja tarjota huomaavaista palvelua tähdäten kestävään kasvuun. Tätä tavoitetta tukemaan pyrimme aina huolehtimaan työpaikan hyvästä ilmapiiristä, jossa meidän lahjakkaat ja laadukasta jälkeä tekevät ammattilaisemme mieluusti työskentelevät.

Historia

Infomaatti Oy perustettiin vuonna 2013, kun sen rakennus-, kiinteistö- ja teollisuusalataustaiset perustajajäsenet turhautuivat hitaaseen ja virhealttiiseen tiedon liikkumiseen työmailla ja työkohteissa, joissa oli 80-luvun leima hukassa olevine papereineen ja mappipinoineen.

Pitkäaikainen ”päivän sana”, digitalisaatio, oli auttanut alan yritysten johtoa jo tovin pitämään lankoja käsissä raskaiden ERP-järjestelmien muodossa, mutta varsinaisen tuloksen – tai tappion – tuottavaan operatiiviseen työhön ne eivät juuri apua tarjonneet.
Herännyt kysymys oli yksinkertainen: Miksi olennaisen tiedon viemiseksi oikeaan paikkaan ei voisi hyödyntää kosketusnäyttöteknologiaa yhdistettynä kenelle tahansa sopivaan käytettävyyteen?

Tämän kysymyksen vastauksena syntyi 2013 lanseerattu linjasaneeraustyömaan arkea helpottava ensimmäinen versio Infomaatista. Tämän kehitystyön ohessa keräsimme kuuleviin korviimme kentältä toiveet liikkuvan työntekijän apuvälineeseen, mobiililaitteilla toimivaan moderniin ja nopeaan Infomaatti Mobiilidokumentointiin, jonka ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2015. Tästä kaksi vuotta eteenpäin totesimme, että mobiilidokumentointi on asia johon me keskitymme. Samalla suosituimmat palat alkuperäisestä Infomaatista, eli projektipankkitoiminto sulautettiin osaksi Infomaatti Mobiilidokumentointi-työkalua ja asukasviestintä konseptointiin Infomaatti Taloyhtiöviestintä-palvelun alle.

Nyt Infomaatin avulla raportointiaan tehostavat jo sadat yritykset ympäri Suomen.

Yhteyshenkilöt

Henri Hakasalo

Toimitusjohtaja

Puh: 040 821 4273
henri.hakasalo@infomaatti.fi

Erik Hakasalo

Myyntipäällikkö

Puh: 040 022 6046
erik.hakasalo@infomaatti.fi

Juha Laakkonen

Myynti

Puh: 050 326 4322
juha.laakkonen@infomaatti.fi

Leevi Laitinen

Myynti

Puh: 050 367 8932
leevi.laitinen@infomaatti.fi

Sami Mönkölä

Ohjelmistokehittäjä, tiiminvetäjä

Puh: 050 383 0402
sami.monkola@infomaatti.fi

Jonna Sainio

Ohjelmistokehittäjä

Puh: 050 383 0402
jonna.sainio@infomaatti.fi

Hanne Salmi

Ohjelmistokehittäjä

Puh: 050 383 0402
hanne.salmi@infomaatti.fi

Claus Laikku

Ohjelmistokehittäjä

Puh: 050 383 0402
claus.laikku@infomaatti.fi

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme