Labroc Oy:n ja Infomaatti Oy:n järjestelmien välillä AHA-näytteiden analyysitilaus ilman paperia

Tiesittekö, että Infomaatti on tehnyt yhteistyötä myös Labrocin kanssa jo yli vuoden? Asbestikartoitusten tekeminen sekä AHA-näytteiden ottaminen ja laboratorioon lähettäminen on yksi työmaan vaihe, joka täytyy dokumentoida ja raportoida huolellisesti.  Infomaatti Oy:n ja Labroc Oy:n järjestelmien välille on rakennettu integraatio, jonka ansiosta Infomaatissa täytetty asbestikartoitusraportti tai AHA-näytteenottopöytäkirja voidaan näyterivien ja tilaajatietojen osalta lähettää napin painalluksella analyysitilauksena suoraan Labrocille.

Tämä tarkoittaa sitä, että normaalisti erikseen tehtävä näytetilaus voidaan jättää kokonaan työvaiheista pois, ja edelleen sitä, että Labrocin analyysivastaus tulee automaattisesti vastaavan Infomaatissa tehdyn raportin liitteeksi.  Näin ollen esimerkiksi purkutöissä usein tehtävä AHA-näytteenottopöytäkirja on ns. luovutusvalmis tai, että asbestikartoitusraporttiin on helppo viimeistellä asiantuntijan viimeiset sanat ja kirjata yhteenveto tulosten saapumisen jälkeen.

Jos haluat kysyä toiminnosta lisätietoja, ota yhteyttä Henri Hakasaloon (040 821 4273) tai laita vaikka suoraan koetunnustilaus tulemaan!

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme