Tablet Infomaatti tullut, mutta mikä se on?

Huomioithan, että ohjelmiston jatkuvan kehityksen myötä tämän artikkelin tieto voi olla vanhentunutta. Katso lisää ajankohtaista tietoa ja uusia ominaisuuksia täältä

Infomaatin blogin hiljaiselo on ollut pitkä kuin nälkävuosi, mutta nyt on hyvä hetki lämmitellä sormenpäitä näppäimistön mukavaa (?) rapinaa vasten uuden tuotteen myötä.  Tästä kömpelöstä pohjustuksesta jatketaankin asiapitoiseen tekstiin ilman aasinsiltoja…

Tablettien käyttö on yleistynyt jokaisella alalla maanviljelystä terveydenhuoltoon ja nyt myös hyvin perinteiseksi tunnettu rakennus- ja kiinteistöala on omaksumassa tabletit käyttöönsä. Tabletit ovat hybridejä älypuhelimesta ja tietokoneesta tuoden molempien hyödyt käyttöönsä helpolla käyttöliittymällä. Infomaatti on tarttunut tähän tilaisuuteen huomattuaan asiakkaidensa parissa selkeän tarpeen apuvälineelle, joka helpottaa useissa kohteissa liikkuvan ja ”kenttäolosuhteissa” paljon töitä tekevän työntekijän kuvallista raportointia ja dokumenttien mukana kantamista. Vuoden alussa ensimmäinen asiakas ottikin käyttöönsä Tablet Infomaatin ja nyt käyttäjiä on jo eri osista rakennus- ja kiinteistöalan arvoketjua.

Tablet Infomaatti
Tablet Infomaatti

Tablet Infomaatti on tuhat mappianne sekä pikaraportointi yhdessä ohjelmassa

Tablet Infomaatilla hoituu esimerkiksi kiinteistönhoidon ja siivouksen laadunvalvontaraportit sekä virhe- ja puutelistat kevyttä kuvallista perusmuistiota unohtamatta. Kuvan lisääminen raporttiin on hyvin yksinkertaista Tablet Infomaatissa. Eteenpäin lähetetty raportti on tulostettavana PDF-tiedostona selainohjelmassa, jossa sitä voi vielä haluamallaan tavalla muokata vaikka oman työpisteensä läppärillä näppärästi. Lisäksi kaikkien tarvittavien projektien dokumentit löytyvät Tablet Infomaatista.

Tablet Infomaatti korvaa kynän, paperin ja erillisen kameran
Tablet Infomaatti korvaa kynän, paperin ja erillisen kameran

Tablet Infomaatti korvaa kannettavan tietokoneen, muistilaput, täytettävät lomakkeet, kameran, sähköpostin ja pdf-tiedoston luonnin parilla napin painalluksella. Käytännöllisyyden lisäksi, mikä on hyvin tärkeää, Tablet Infomaatti antaa liikuvan työn tekijälle muun tarvitavan tiedon dokumenttipankin muodossa sähköisesti sijainnista riippumatta. Tablet Infomaattia käyttäessä tuloksena on selkeä vähennys paperityön määrässä. Nämä kaikki ominaisuudet johtavat huomattaviin säästöihin ajassa ja rahassa tehden työstä tehokkaampaa. Yksi tehty raportti Tablet Infomaatilla onkin säästänyt asiakkaallamme aikaa 10-15 minuuttia per raportti verrattuna perinteiseen kynä-paperi-kännykkäkamera-puhtaaksikirjoitus -tapaan.

Mukana kulkee iso määrä dokumentaatiota ja se on erittäin sulavasti selattavissa
Mukana kulkee iso määrä dokumentaatiota ja se on erittäin sulavasti selattavissa

Tätä blogia kirjoitettaessa oma kotisivusivuosio Tablet Infomaatille on vielä suunnitteluvaiheessa, mutta yhteyttä saa aina ottaa!

Henri Hakasalo
Toimitusjohtaja

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme