Tiedote yhteistyöstä – Miten softatalo lähtee kevyesti liikenteeseen markkinoinnin kumppanin kanssa?

Olemme tehneet markkinoinnin osalta yhteistyötä Markkinointisankarit Oy:n kanssa kesästä 2022. Markkinointinsankarit auttaa yrityksiä löytämään sopivan markkinoinnin tekijän freelancer-verkostostaan.

Lähdimme kokeilemaan markkinoinnin yhteistyötä kevyesti niin, että Markkinointisankarien kautta löytynyt freelancer auttaa meitä kerran kuukaudessa sparraamalla ja toteuttaen puolestamme tai apunamme konkreettisia toimenpiteitä. Lisäksi käymme yhdessä läpi some-mainonnan linjauksia ja sisältöä. Lisäksi Markkinointisankareiden freelancer hoitaa pitkälti näiden mainosten julkaisun, sommittelun ja auttaa tarpeen vaatiessa myös graafisissa toimenpieteissä. Uusimme myös Google-mainonnan kampanjamme.

Markkinointisankarien toimitusjohtaja Saskia Salomaa kuvaa tilannetta näin: “Infomaatin kanssa on ollut erittäin mukava tehdä yhteistyötä, kun ideoita voi pallotella puolin ja toisin. Haluamme, että Infomaatille jää mahdollisimman paljon osaamista siitä, mitä yhdessä teemme. Lisäksi Infomaatin tuote on helppo myydä, kun sillä on niin selkeä ja tarkasti rajattu kohderyhmä.”

Markkinoinnin ulkoistus -palvelut Markkinointisankareilta

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme