Uusien sivujen lyhyt oppimäärä

Aiemmassa blogitekstissä olikin jo esitelty uusi Tablet Infomaatti.  Siinä myös mainittiin, että eipä siitä sivuilla vielä mitään ole.  Nyt on. Samalla sivuille ilmestyi myös uusin uutuus, eli Taloyhtiön Infomaatti.  Koska uusia Infomaatti-tuotteita syntyi lyhyen ajan sisään parikin, niin piti hieman myös ensimmäisen Infomaatti-systeemin nimeä miettiä, sillä se ei voinut enää oikein olla pelkkä ”Infomaatti”. Homma ei kuitenkaan ihan hirveästi mietintää vaatinut… Sitä kun käytetään työmailla, niin nerokkaan aivoriihemme mielestä loogisin ja kuvaavin nimi sille oli Työmaan Infomaatti.  Mietittäväksi jäi enää tapa tuoda koko tuotetrio esille uudistetuilla sivuillamme.

Aikaisempiin sivuihin rakenteeltaan ja graafiselta ilmeeltään oltiin tyytyväisiä, mutta uusien tuoteavausten myötä piti tuoda myös uutuudet fiksusti esille.  Infomaatilla ollaan ylpeitä siitä, että systeemien käytettävyys on (ns. aikuisten oikeasti) simppeliä, niin ei sivuillekaan haluta erityistä informaatiotulvaa.  Olennainen asia kun on kerrottu, niin se riittää ja lisäähän voi kysyä ja kysymyksiin voi vastata – näin mattinykäsmäisesti ilmaistuna.

Tablet Infomaatti+Talonyhtiön Infomaatti
Tablet Infomaatti ja Taloyhtiön Infomaatti lisättiin sivuille

Näin siis päätettiin, että jokainen tuote saa vain yhden sivun, jossa vastataan pähkinänkuoressa kysymyksiin mikä se tuote on, miksi sellainen kannattaisi hankkia ja miten se toimii.  Näiden kaunokirjallisempien tekstien perään sitten on listattu niitä Tami Tammisen hehkuttamia detaljeita ja kuvilla havainnollistettu eri tuotteet.  Sivut aiemmin täyttäneen Työmaan Infomaatin osalta nippelitietoa ja sananhelinää hävitettiin delete-napin avulla hieman rankemmalla kädellä, mikä kieltämättä vähän riipaisi, mutta samalla sitäkin saatiin viestinnällisesti selkeämmäksi.

Koska sivut on jaoteltu pitkältikin esittelemään yksittäiset tuotteet, niin kirjoituksen loppuun pitää vähän mainostaa mitä nuo kolme tuotetta yhdessä voivat tarkoittaa.  Infomaatin troikka pystyy olemaan nyt mukana vaikka kokonaisen kerrostalon elinkaaressa montusta valmiiseen taloon.  Montussa voidaan kulkea Tablet Infomaatti kourassa, kun seinät alkavat kannattelemaan kattoa laitetaan mukaan Työmaan Infomaatti kiinteine Infomaatti-näyttöineen ja kun asukkaat sekä isännöitsijä saapuvat mukaan kuvioihin voidaan Infomaatin toimistolla painaa nappia, jotta systeemi muuttuukin palvelemaan uutta käyttötarkoitusta.

Uuden markkinointiin liittyvän materiaalin tekeminen on aina omalla tavallaan haasteellista, sillä itselle läpikotaisin tuttu juttu pitää saada karsittua selkeään muotoon.  Mielestämme tässä onnistuimme ja uudistettujen sivujen kanssa seuraavan vuoden uusiin tuuliin on mukava lähteä sopivassa takamyötäisessä

 

Henri Hakasalo

Toimitusjohtaja

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme