Asiantuntijan, urakoitsijan ja teknisen tarkastajan suoraviivainen ja selkeä raportointityökalu

Mielestämme töiden dokumentoinnin ja raportoinnin tulee olla helpompaa kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoille, urakoitsijoille sekä teknisiä tarkastuksia ja huoltoa tekeville ammattilaisille.

Aikanaan ymmärsimme kenttäraportoinnin olevan tarpeettoman työlästä, vaikka sen ei olisi tarvinnut sitä olla. Männävuosina kovassa käytössä olleet wordit ja excelit ehkä auttoivat työn tehostamisessa vähän, mutta eivät tarpeeksi. Oli aika vapauttaa töiden dokumentointi ja raportointi sekavien mappihyllyjen, suttuisten paperien ja raskaskäyttöisten ERP-järjestelmien ikeestä.

Ajatus mukavammasta, helpommasta ja suoraviivaisemmasta kenttäraportoinnista muotoutui lopulta Infomaatiksi, nykyaikaisen liikkuvan ammattilaisen monipuoliseksi työkaluksi.

Samat kuvaavat sanat ohjaavat myös selkeältä tuntuvaa käyttökokemusta. Ja näistä ominaispiirteistä olemme saaneet ihan kiitostakin.

Niin kauan kuin mukana on älylaite, ei töiden raportoinnin kannata olla työlästä, hankalaa tai pitkäveteistä. Monet asiakkaamme kertovat säästävänsä aikaa viikkotasolla vähintään yhden työpäivän verran tehokkaiden raportointiratkaisuiden ansiosta – jotkut jopa enemmänkin.

Millaista raportointia varten Infomaatti on rakennettu?

Saamme paljon kysymyksiä liittyen Infomaatin käyttöön, joten ehostimme uudet nettisivumme vastaamaan niihin mahdollisimman kattavasti. Mietteitä on paljon liittyen erityisesti teollisuuden ja urakoinnin pohtimiin raportointitarpeisiin.

Uusilta sivuilta löytyy näiden vastausten lisäksi kattavasti tietoa ja käyttöesimerkkejä – työskentelitpä sitten teollisuudessa tai KIRA-alalla. Mutta pureudutaan kuitenkin pikaisesti muutamaan esimerkkitapaukseen.

Kenties teet teknisiä tarkastus-, asennus- ja huoltotöitä teollisuuden tai kiinteistöjen parissa? Saattaisit hyötyä tehokkaammasta ja selkeämmästä asennusvalvonnan, tarkastustöiden ja laite- tai huoltotöiden raportoinnista. Erilaisten mittausten, säiliötarkastusten tai pöytäkirjojen laatiminen onnistuu jatkossa helpommin.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Infomaatti on joustava työkalu myös erilaisiin teknisiin tarkastuksiin. Erityistä kiitosta saa lomake-editori, jolla voi rakentaa juuri ne omat raportointipohjat mobiilikäyttöön
Pylväsnostin nosti Infomaatin siltanosturin luokse. Ihan yksin Infomaatti ei nostinta operoinut, sillä asiakkaamme Antti otti Infomaatin mukaan määräaikaistarkastukselle.

Vai oletko urakoitsija, jonka arkea sävyttävät saneerausten, rakentamisen, purkutöiden, LVIS-urakoinnin tai infran parissa tehtävät työt ja niiden raportointi? Hyödynnä valmiiden lomakepohjien ohella myös projektipankki-ominaisuutta ja pidä kaikki dokumentointisi varmassa tallessa, aina helposti saatavilla. Ehkäpä tarvitset tämän päälle tehokkaan ja helppokäyttöisen työkalun asukastiedotukseenkin. No, sekin löytyy.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Erityisesti urakoitsijat ja rakennuttajat hyödyntävät infomaatin projektipankkia sen lisäksi, että se on heille erinomainen työmaiden dokumentointityökalu
Nousevaa suosiota nauttivassa projektipankista voi pohjakuvia selata yksin tai yhdessä. Jotkut sanovat, että kaksin aina kaunihimpi. Siitä emme ole varmoja, mutta kaksin katsellessa etuna on, että toisella katselijoista vapautuu kädet vaikka mietteliääseen parran rapsutteluun.

Valvonta- ja asiantuntijatehtävissä työhösi taas kuuluu melko varmasti joko rakentamisen valvontaa, teknistä isännöintiä, asbestikartoituksia, erilaisia kiinteistöihin liittyviä tarkastuksia ja kuntoarvioita sekä näiden operaatioiden kattavaa dokumentointia. Luo Infomaatilla visuaalisesti näyttävät ja laadukkaat tarkastusraportit käden käänteessä, ja ota vastaan kehut omilta asiakkailtasi.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Valvonta- ja asiantuntijatehtävissä Infomaatti tarjoaa laadukkuutta ja visuaalista tyylikkyyttä samalla kun se nopeuttaa raportointityötä selvästi
Sininen hetki (ranskaksi l’heure bleue) on valoilmiö, joka on havaittavissa hämärässä sekä aamulla että illalla, varsinkin talvella, kun auringon valoa siroaa epäsuorasti ilmakehän kautta (Lähde: Wikipedia). Märkätilaraneerauksen valvonnassa sen voi kokea vedeneristeiden tarkastuksen yhteydessä.

Kattava kenttäraportointi valmistuu suoraan kohteessa

Tunnistitpa itsesi ja tehtäväsi mistä tahansa ylempänä mainituista, niin Infomaatista voit löytää valmiita, helppokäyttöisiä raportointipohjia kymmeniin eri tarkoituksiin.
Pähkinänkuoressa asia on siis näin: voit tehostaa omaa arkeasi tekemällä raportointi- ja dokumentointityöt alusta loppuun suoraan kohteessa. Se käy kätevästi älylaitteella tähän malliin:

  1. Valitse työstettävä projekti
  2. Valitse raporttipohja
  3. Täytä tiedot ja tallenna
  4. Tarkastele valmista raporttia ja jaa se eteenpäin

Eipä kohderaportoinnin tämän vaikeampaa kannata ollakaan. Totta kai voit myös muokata tekemääsi kenttäraporttia vaikka tietokoneelta käsin samalla tehokkaalla käyttöliittymällä.

Lukuisien valmiiden ratkaisuiden ohella myös omia, kustomoituja raporttipohjia on helppo rakentaa itse – jos vaikka käykin niin, ettei juuri sopivaa osu kohdalle.

Kun töiden dokumentointi on helpompaa ja tarkempaa, tekee se myös työn jäljestäkin parempaa. Kattavammat ja selkeät raportit puolestaan antavat luotettavan kuvan tekijän lujasta ammattitaidosta.

Säästä dokumentointiin käytetyssä ajassa, älä laadussa.

Miltä sinä haluaisit raportointinne näyttävän? Ota siitä selvää kokeilemalla Infomaattia ilmaiseksi 21 päivän ajan!

Soita tai nakkaa meili, niin me autamme